OVER PRO ACTIEF

Onze mensen zijn onze kracht

Het kon beter in de particuliere beveiligingsbranche, vonden we 19 jaar geleden. En dat is gebleken. We zijn er nog steeds en zijn 150 vaste collega’s rijker! 

Ons geheim? Ondernemerschap en resultaatgerichtheid. Vooral onze mensen maken het verschil, want hun specialisme en gedrevenheid zijn de sleutel tot ons succes.

Met z’n alle werken we hier elke dag aan, want het werk is nooit af en kan altijd beter. Jaren ervaring in een markt die constant in beweging is, heeft ons veerkrachtig gemaakt.

Dit is waarom wij uw partner zijn in beveiligingsoplossingen

Wij leveren toegevoegde waarde als betrouwbare beveiligingspartner die u flexibiliteit en zekerheid geeft. Met gedreven mensen, want onze mensen zijn onze kracht. Samen zijn wij Pro Actief!

  • Specialistische ondersteuning. Onze gedreven en volledig gekwalificeerde mensen zijn een duurzame aanvulling voor uw organisatie. Dit kan van tijdelijke aard zijn of om uitval en vakantiedagen van uw eigen mensen op te vangen.
  • Naast onze eigen medewerkers hebben wij netwerk van zelfstandige beveiligingsprofessionals waar wij goed mee samenwerken. Deze beveiligingsprofessionals beschikken uiteraard over het Pro Actief DNA .

Extra ondersteuning nodig

Wij bieden ook hier de passende oplossing. Onze beveiligers – voorzien van een net uniform, breed inzetbaar en in het bezit van alle vereiste kwalificaties – staan ter beschikking. Wat de duur van de opdracht ook is, wij hebben een of meerdere specialisten klaar staan die in staat zijn direct een positieve impact te hebben binnen uw organisatie.

Onze mensen zijn een duurzame aanvulling voor uw organisatie. Ze zijn flexibel, gedreven, hebben gevoel voor ondernemerschap, passie en veel energie.

Ons werk stopt nooit, dat betekent dat wij elke dag bezig zijn om te leren en te verbeteren.

Samenwerken met zzp'ers

Wij willen onze klanten ontzorgen op elk vlak. Of wij nu uw gehele beveiliging opvangen of even tijdelijke uw flexibele schil zijn, op ons kunt u bouwen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij niet alleen goed opgeleide mensen in dienst, maar ook een groot actueel netwerk van zzp’ers.

In de huidige markt zijn zzp’ers een onmisbaar onderdeel van de branche geworden. Wij zetten alleen die zzp’ers in die wij geschikt achten. Want iedereen die ons uniform draagt, kennen wij en beschikt over het juiste DNA.

Het gewenste functieprofiel, de juiste kwalificatie en voorzien van een net uniform, dan bent u bij ons aan het goede adres. Pro Actief regelt het.

Wilt u een partij die meedenkt en een partner wil zijn? Laat Pro Actief uw opdracht uitvoeren en ervaar onze toegevoegde waarde.

Neem contact met ons op >

Door goed te luisteren leveren wij goede kwaliteit, onze dienstverlening stopt nooit.

Ons Team

Ons geheim? Ondernemerschap en resultaatgerichtheid. Vooral onze mensen maken het verschil, want hun specialisme en gedrevenheid zijn de sleutel tot ons succes.

  • 19 jaar zijn wij actief in de beveiliging, we weten waar we over praten.
  • 19 jaar marktervaring maakt ons allround.
  • 19 jaar wijzigende arbeidswetten en regels maakt van ons een specialist in het zien van nieuwe kansen mogelijkheden.

Bent u benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen versterken? Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Contact

Vacatures

Ben jij enthousiast geworden na het lezen over onze werkwijze? Wil je deel uit maken van team Pro Actief? Bekijk onze vacatures en neem contact met ons op.

MOBIEL SURVEILLANT – HARDERWIJK

35 - 40 uur per week Harderwijk >

MOBIEL SURVEILLANT – APELDOORN

Flexibele uren Apeldoorn >

BGO Gescreende Beveiligers – Den Haag

32 - 40 uur per week Amsterdam >

Mobiel Surveillant – Veenendaal

32 - 40 uur per week Veenendaal >

Mobiel Surveillant – Ede

32 - 40 uur per week Ede >

Winkel Surveillant – Hoog Catherijne

32 - 40 uur per week Utrecht >

Objectbeveiliger – Amsterdam

32 - 40 uur per week Amsterdam >

Beveiligers (BGO) – Regio Amsterdam

32 - 40 uur per week Amsterdam >
ALLE VACATURES