Beveiligingsdiensten

Het vermogen te verbinden is niet zomaar een een Slogan: maar dat waar onze passie ligt. Het verbinden van de vraag, uit een steeds veranderende markt en de manier waarop wij hierop anticiperen dat is waar wij sterk in zijn.

Onze klanten weten dat Pro Actief Beveiligingsdiensten de partij is die over deze capaciteiten beschikken, komen met oplossingen en altijd voor hen klaarstaan.

Pro Actief Beveiligingsdiensten bestaat uit mensen met "hart voor de zaak" en dit resulteert erin dat wij met zijn allen onze dienstverlening naar een hoger plan willen trekken voor onze klanten. Het is dan ook niet vreemd dat, persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kwaliteit verankert ligt in onze bedrijfscultuur.

De beveilingsbranche is de branche waar wij onze sporen hebben verdiend. Enerzijds leveren wij met onze Beveiligingstak beveiligers en anderszijds leveren wij aan beveiligingorganisaties de Planners, Receptionisten en Administrateurs via Pro Actief Personeelsdiensten bv. Kortom een allround dienstverlener voor deze sector.

Wij hopen u graag te begroeten als nieuwe klant, zodat ook u onze dienstverlening kunt ervaren en wij ook met u een jarenlange relatie mogen opbouwen.